A csoportról

Következő csoportunk 2024 tavaszán indul.

Alkotói csoportunk 2023. májustól 2024. márciusig tart. Alkalmanként heti 3 órában, nyári és téli szünettel (július, augusztus, december).

Időpont: Minden hétfőn 17.30-20.30 között.

Helyszín: Valyo Bázis
1114 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 7.

Milyen felszereléssel jelentkezhetek?
A csoportban való részvétel semmiféle előképzettséget nem igényel. Saját felszerelésnek a digitális fényképezőgépet ajánljuk. 

Mennyibe kerül?
A részvételi díj 30.000 Ft havonta, ami havi befizetéssel történik.
(Összes alkalom: 240.000 Ft)

Mit biztosítunk a csoportban?
A szükséges technikai és alkotó-eszközöket, a műhely-, és labormunkát. Mindezek mellett egy olyan bizalmi, alkotói légkört, ahol felszabadultan lehetsz jelen.

Mivel foglalkozunk a csoport során?
A fotográfiai alapismeretek mellett foglalkozunk kompozícióval, különböző képfeldolgozó technikákkal. Rövid betekintést teszünk a fotográfia analóg területeire, valamint a képszerkesztés világába.  Fontosnak tartjuk, hogy kézzel foghatót alkossunk, így hétről hétre készített felvételeinket minden alkalommal nyomtatott formában szemléljük. A csoportalkalmak során a fotográfiára mint művészetterápiás eszközként tekintünk. Egyéni munkáinkon keresztül reflektálunk egymás alkotásaira, de nagy hangsúlyt fektetünk a saját belső megéléseinkre. Alkalmaink során több technikával (rajz, zene, szöveg) dolgozunk. 

 A csoport hét hónapja alatt folyamatosan monitorozzuk, hogy a csoporttagok képi nyelve, kifejezési formái hogyan változnak, formálódnak. A képek vizsgálata során a kompozíciós és technikai elemzések mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az alkotó hogyan kapcsolódik az alkotásához, milyen folyamatok zajlottak benne az elkészítés során.

Következő csoportunk 2024 tavaszán indul.

Ha szeretnéd biztosítani a helyed, akkor itt tudsz előzetesen jelentkezni. 
Addig is Kérdés esetén bátran keress minket ezen az email címen: belsokepinfo@gmail.com vagy
ezeken a telefonszámokon: 36209114294 , 36209451174

A jelentkezést követően, a csoport indulása előtt felvesszük veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást adunk a csoportról, és Te is felteheted kérdéseidet!

Advertisement